Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Βύρωνα. Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να ακούω τις ιστορίες τους, προσπαθώντας να καταλάβω πώς σκεφτόμαστε και τι καθορίζει τη συμπεριφορά μας.

Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου αποφοίτησα το 2009.

Στα πλαίσια των προπτυχιακών μου σπουδών έκανα πρακτική άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κορυδαλλού και σε ξενώνα ψυχιατρικών ασθενών ενώ εκπόνησα πρωτότυπη ερευνητική εργασία με θέμα «Ψυχοκοινωνική Προσαρμογή και Διαταραχές Προσωπικότητας σε Δείγμα Ελλήνων Φοιτητών». Παράλληλα συμμετείχα εθελοντικά στο Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Ομηλίκων του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών του Ε. Κ Π. Α.

Στη συνέχεια έγινα δεκτή στο τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, το οποίο ακολουθεί τα εκπαιδευτικά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμπεριφοριστικών και Γνωσιακών Θεραπειών. Ολοκλήρωσα με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το 2015, έχοντας συμπληρώσει μεταξύ άλλων 700 ώρες κλινικού ψυχοθεραπευτικού έργου στο Τμήμα Θεραπειών Ενηλίκων του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Έχω παρακολουθήσει πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων για θέματα όπως  ο αυτοκτονικός ασθενής, η διαχείριση κρίσεων και καταστροφών, η ψυχοφαρμακολογία, η εκπαίδευση στη διεκδικητική συμπεριφορά, καθώς και το Σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας του Αιγινητείου Νοσοκομείου, διάρκειας 70 ωρών.

Ήμουν επιστημονική συνεργάτις στη συγγραφή του βιβλίου «Πέτρα και Νερό: 176 δημιουργικές θεραπευτικές δραστηριότητες για παιδιά» και έχω συμμετάσχει με αναρτημένες ανακοινώσεις και ως οργανώτρια εργαστηρίων σε συνέδρια της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Το 2014 ξεκίνησα να εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.

Είμαι κάτοχος της υπ’ αριθμόν 12622/22-6-2009 Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (Νομαρχία Αθηνών).